Τάξη στα ωράρια τροφοδοσίας των Super-markets επιχειρεί να βάλει ο Δήμος Ηλιούπολης

Στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης έρχεται το θέμα του καθορισμού συγκεκριμένων ωραρίων τροφοδοσίας των supermarket της Ηλιούπολης, μετά από αίτημα πολιτών και αιρετών.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει κατά καιρούς την τοπική κοινωνία με τους πολίτες να διαμαρτύρονται έντονα για την κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλείται από την άναρχη τροφοδοσία των καταστημάτων, ακόμα και σε ώρες αιχμής. Το πρόβλημα αναδείχθηκε με τραγικό τρόπο και πριν λίγες μέρες, όταν φορτηγό τροφοδοσίας παρέσυρε οδηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό που συνέβη ακριβώς δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, ξεσήκωσε, όπως ήταν φυσικό, αντιδράσεις και σε επίπεδο ασφάλειας, καθώς, σύμφωνα με τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων- υπάρχει κίνδυνος για παιδιά και εκπαιδευτικούς. Μάλιστα, σε πρόσφατη διαμαρτυρία τους οι δύο σύλλογοι ζήτησαν την πεζοδρόμηση των οδών πέριξ του σχολείου από τον Δήμο, για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Το ζήτημα της τροφοδοσίας των supermarkets στην Ηλιούπολη είχε αναδείξει πριν 1 χρόνο ο σημερινός αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής, ο οποίος είχε ζητησει -ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης- να υπάρξει άμεση ρύθμιση στο θέμα.

πηγές : ilioupolinews.gr, facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ