Το «Apocalypse Now» κυκλοφορεί ανανεωμένο και με επιπλέον κομμένες σκηνές

Δες τους Martin Sheen και Marlon Brando, 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, με σύγχρονη εικόνα και ήχο.

«Η ταινία μου δεν είναι για το Βιετνάμ –είναι το Βιετνάμ». Με αυτό τον τρόπο περιέγραψε το «Apocalypse Now» ο σκηνοθέτης του επικού φιλμ, Francis Coppola. Αν δεν έτυχε να την παρακολουθήσεις το 1979 όταν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, ή δεν είχες έρθει ακόμα στη ζωή ώστε να το κάνεις, τότε η συγκυρία είναι ιδανική. Και για τις δύο περιπτώσεις. 
Η ταινία θα κυκλοφορήσει ξανά, 40 χρόνια από την πρώτη της προβολή, αυτή τη φορά με βελτιωμένη εικόνα αλλά και ήχο ύστερα από τη χρήση της τεχνολογίας IMAX.
Ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος το «Apocalypse Now: Final Cut» στην τωρινή του μορφή, είναι οι κομμένες σκηνές οι οποίες προστέθηκαν και δεν είχαμε δει στην προηγούμενη προσπάθεια «αναβίωσης» που πραγματοποιήθηκε το 2001. Σε χρονική διάρκεια, ωστόσο, η ταινία είναι μικρότερη. Για να καταλάβεις κάπως καλύτερα περί τίνος πρόκειται, θα ήταν καλό να μάθεις πως θα δεις τον τεράστιο Martin Sheen να προσπαθεί να δολοφονήσει τον μυθικό Marlon Brando. Αυτό, από μόνο του, είναι αρκετό για να κάτσεις μπροστά από το πανί, υπό τους ήχους των αλλεπάλληλων βομβαρδισμών, τρώγοντας pop corn. Από τα μέσα Αυγούστου, όταν και θα κυκλοφορήσει επίσημα η ανανεωμένη έκδοση, θα έχεις αυτή την ευκαιρία.
Αν δεν πείστηκες ήδη, δες το τρέιλερ.

πηγή: ratpack.gr