Το πρώτο σπόιλερ του ‘Game of Thrones’ συνέβη κάτω απ’ τα μάτια μας

Σε συνέντευξή του πρόπερσι στο Esquire, πριν καν λάβει τα σενάρια για την 8η και τελευταία σεζόν του ‘Game of Thrones’, ο Nikolaj Coster-Waldau είχε κάνει δύο προβλέψεις. Μία τολμηρή που υποστήριζε πως κάποιοι από τους χαρακτήρες θα γίνονταν wights στη δούλεψη των White Walkers και μία πιο σίγουρη που προέκυπτε ούτως ή άλλως από τις τελευταίες του σκηνές στο φινάλε:

«Τον βλέπουμε να καλύπτει το χρυσό του χέρι και ξέρει ότι θα πρέπει να φτάσει σε κάποιον επικεφαλής – είτε τον Jon Snow, είτε κάποιον άλλον υπεύθυνο. Διαφορετικά μπαίνει σε εχθρικό έδαφος και είναι αρκετά αναγνωρίσιμος με το χρυσό χέρι. Αν θέλει να μπει στη μάχη πριν δολοφονηθεί από στρατιώτες των Stark, θα πρέπει να έχει και λίγη τύχη με το μέρος του».

Ότι θα κατευθυνόταν βόρεια ήταν αρκετά σαφές. Απομακρυνόταν κρυφά από το King’s Landing με σκοπό να βοηθήσει στον επικείμενο πόλεμο με όποιον τρόπο μπορούσε. Στη νέα φωτογραφία προώθησης που κυκλοφόρησε όμως, τα πράγματα φαίνονται πια πολύ επίσημα.

Ο Jaime έχει κατά τα φαινόμενα επισήμως ανταλλάξει την περίτεχνα διακοσμημένη, χρυσή πανοπλία των Lannister με το λιτό μέταλλο του Βορρά.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει είτε ότι – σε πρώτη τουλάχιστον φάση – εξασφάλισε μια τέτοια στολή για να μην τραβήξει την προσοχή, είτε ότι την απέκτησε τίμια και με την ευχή των Stark.

Τα υπόλοιπα στη Nova την Κυριακή 14 Απριλίου από το Novacinema1HD, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, ταυτόχρονα με την Αμερική και με υπότιτλους.

πηγή: ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΓΡΙΒΕΑ / oneman.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here