Χαμός στο MasterChef: «Αφού δεν του ‘κατσα μπουνιά, να παρακαλάει!» – Έξαλλο το Twitter (video)

Oξύνθηκαν κατά πολύ τα πνεύματα στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef με μια παίκτρια να φτάνει στο σημείο να απειλεί κριτή με… ξύλο! Ο λόγος για την Άλκηστη Αλεξάκη η οποία νευρίασε με την κριτική που της ασκήθηκε και ξέσπασε.

Νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Ελίζαμπεθ, ενώ η Άλκηστις βρέθηκε ανάμεσα στους παίκτες που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο της.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε.

Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα. Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τα σχόλια τoυ για το πιάτο αλλά και τη συμπεριφορά της, έκαναν την παίκτρια να ξεσπάσει.

«Νεύριασα, να μου πουν πού είναι το θράσος μου κι εγώ θα το διορθώσω», είπε.

Αργότερα μετά την ανακοίνωση της επιτροπής ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν είναι μόνο οι τρεις με το χειρότερο πιάτο αλλά και οι εννέα παίκτες που είχαν μείνει κάτω, έφεραν οργή με την ίδια παίκτρια να λέει: «Αφού δεν του ‘κατσα μπουνιά να παρακαλάει…».

Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να της υπέδειξαν το λάθος της.

«Δεν πρόκειται να κατεβάσω το κεφάλι μου, ούτε στο θεό τον ίδιο, ούτε στο θεό τον ίδιο», δήλωσε η Άλκηστις.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: mononews.gr